MLS: az Inter Miami ajánlatot tett Suárezre – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 21:28
David Beckham, az Inter Miami CF észak-amerikai labdarúgócsapatának tulajdonosa, az FC Barcelona világklasszis támadóját, Luis Suárezt szeretné megszerezni.

Az Inter Miamit korábban már több világsztárral is szóba hozták, most Suárezre „vetette ki a hálóját” Beckham – írja a The Sport Bible. Az uruguayi támadóért állítólag már ajánlat is érkezett, ő azonban elutasította azt, mivel nem szeretné elhagyni Barcát. Suárezre „vetette ki a hálóját” Beckham – írja a The Sport Bible. Az uruguayi támadóért állítólag már ajánlat is érkezett, ő azonban elutasította azt, mivel nem szeretné elhagyni Barcát.




Beckham korábban elmondta, hogy megvan a kívánságlistája, és még azt sem tartja kizártnak, hogy megpróbálja Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is Miamiba csábítani. Mindenesetre egyelőre jóval nagyobb az esélye annak, hogy a Romából távozó Daniele De Rossit szerződteti az Inter Miami, De Rossi elárulta, szívesen kipróbálná magát az MLS-ben.

„Mindig is érdekelt, milyen lenne az MLS-ben játszani”mondta a 35 éves olasz játékos.

Beckham januárban jelentette be, hogy megkezdik egy új, 25 ezer fő befogadására alkalmas stadion építését Miamiban. Nem sokkal előtte Antoine Griezmann beszélt arról, hogy annyira tetszik neki Beckham terve, hogy egy nap szívesen futballozna a csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik