MLS: Ha Beckham hív, nem mondok nemet – Griezmann

Vágólapra másolva!
2018.09.08. 13:57
Az Atlético Madrid francia támadója, Antoine Griezmann a L’Équipe-nek adott interjúban árulta el, szívesen szerződne az Egyesült Államokba.

A most 27 esztendős Antoine Griezmann 213 mérkőzésen 113 gólnál jár az Atlético Madrid színeiben. A friss világbajnokot vagy egy tucatnyi európai topklubbal hozták szóba az elmúlt évek során, ám most elárulta, kinek kellene megkeresnie ahhoz, hogy ne tudjon nemet mondani. Antoine Griezmann 213 mérkőzésen 113 gólnál jár az Atlético Madrid színeiben. A friss világbajnokot vagy egy tucatnyi európai topklubbal hozták szóba az elmúlt évek során, ám most elárulta, kinek kellene megkeresnie ahhoz, hogy ne tudjon nemet mondani.

Griezmann szívesen játszana Amerikában – de nem most (Fotó: AFP)
Griezmann szívesen játszana Amerikában – de nem most (Fotó: AFP)

 

„Ha Beckham akarna a klubjába, akkor odamennék – nyilatkozta a francia támadó. – Szeretném az Egyesült Államokban befejezni a karrierem, de abban egyelőre nem vagyok biztos, hogy Miami vagy mondjuk Los Angeles a szimpatikusabb. Mindkettő lenyűgöző város. Imádom a mentalitást és a kultúrát, ami Amerikát jellemzi.”

Griezmann ugyanakkor hozzátette: korai az átigazolásáról beszélni, egyelőre élvezi karrierje jelenlegi fázisát, újdonsült világbajnokként, klubszinten pedig Európa-liga-, valamint európai Szuperkupa-győzteskén.

David Beckham lehetséges megkeresése pedig szintén odébb van még, az angol ikon által alapított Inter Miami a 2020-as idénytől szerepelmajd az amerikai labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik