Mexikó: Ronaldinho felbontotta szerződését! Ez az új célpont?

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 15:48
Ronaldinho a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy felbontotta a szerződését a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Querétaróval.

Ronaldinhót 2016 nyaráig kötötte megállapodás a mexikói Querétaróhoz, a tavasszal azonban már szóba került, hogy annak lejárta előtt egy évvel, idén nyáron visszavonul. A brazillal több alkalommal fegyelmezési problémák adódtak, volt, hogy megsértődött és meccs közben hazament, de az is általánosnak számított, hogy a saját módszerei szerint edzett. a tavasszal azonban már szóba került, hogy annak lejárta előtt egy évvel, idén nyáron visszavonul. A brazillal több alkalommal fegyelmezési problémák adódtak, volt, hogy megsértődött és meccs közben hazament, de az is általánosnak számított, hogy a saját módszerei szerint edzett.

Ronaldinho most bejelentette, hogy szerződést bontott a mexikói együttessel, és továbbáll.

„Köszönök mindent a drukkereknek és Mexikónak. Sosem feledem az itt töltött napjaimat, örökké a szívembe zártalak titeket” – búcsúzott a brazil cselkirály.

A 35 esztendős Ronaldinho a transfermarkt.de szerint 29 tétmeccsen lépett pályára Mexikóban, ezalatt nyolc gólt szerzett és hat asszisztot osztott ki. Sajtóhírek szerint a török élvonalba feljutó Antalyaspor lehet a következő állomás a pályafutásában, ám az sem zárható ki, hogy a nyáron végleg szögre akasztja a stoplist.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik