Játékossors: Pirlo visszatér – de csak egy meccsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 15:00
A tavaly visszavonult Andrea Pirlo sajtóhírek szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a félprofi Avondale FC csapatával, hogy egy mérkőzésre visszatérjen a futballpályára.

A 39 éves játékos 2017 novemberében vonult vissza az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York City FC-ből, arra hivatkozva, hogy nem akart eljutni arra a pontra, amikor már nem tud magas szinten játszani.arra hivatkozva, hogy nem akart eljutni arra a pontra, amikor már nem tud magas szinten játszani.

A Fox Sports információi szerint azonban úgy tűnik, hogy az Ausztrál Kupa (FFA-Cup) negyeddöntőjében a Sydney FC ellen készülő Avondale FC kedvéért még egyszer pályára lép szeptember 19-én.

Az Avondale FC-vel kapcsolatban már korábban is napvilágot láttak olyan hírek, melyek szerint egy meglepetésjátékost igazol a szezon során. Pirlo tökéletes célpont volt a klubnak, mivel a pénz nem akadály.

Andrea Pirlo 1997-től megszakítás nélkül 18 szezonon keresztül futballozott az olasz élvonalban – megfordult az Internél, Milannál és a Juventusnál is –, majd pályafutása végéhez közeledve 2015-ben az amerikai profi bajnokságban szereplő New York City FC-hez igazolt. Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnokságot nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik