Huszti-gól, Szalai-assziszt, Berbatov bődületes kapásgólja - szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.02.24. 08:22
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Manchester United Rafael bombagóljával és a 999. felnőtt tétmérkőzését játszó Ryan Giggs hajrábeli találatával fektette két vállra idegenben a sereghajtó Queens Park Rangerst. Németországban Huszti Szabolcs gólpasszt adott, majd tizenegyesből gólt szerzett – utána viszont megsérült –, a Mainzban légióskodó Szalai Ádám ugyancsak assziszttal segítette csapatát. Spanyolországban a listavezető Barcelona begyűjtötte a három pontot a Sevilla ellen, míg a címvédő Real Madrid hátrányból 2–1-re nyert a sereghajtó Deportivo La Coruna otthonában.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Manchester United Rafael góljával és Ryan Giggs hajrábeli találatával nyert idegenben a sereghajtó Queens Park Rangerst, az Arsenal pedig Santi Cazorla duplájával verte meg az Aston Villát. A Fulham Dimitar Berbatov góljával 1–0-ra nyert, míg a West Bromwich Albion Lukaku duplájával győzedelmeskedett a Sunderland ellen.

QUEENS PARK RANGERS–MANCHESTER UNITED 0–2


QPR vs Manchester United 0:2 MATCH HIGHLIGHTS by UCL2410

ARSENAL–ASTON VILLA 2–1

FULHAM–STOKE CITY 1–0

WEST BROMWICH ALBION–SUNDERLAND 2–1

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában a Bayern München 6–1-re kiütötte a Werder Brement, míg a Schalke ötmeccses vereségsorozatának vetett véget, Joël Matip duplájával. Huszti Szabolcs gólpasszt adott, majd tizenegyesből gólt szerzett a Hannoverben a Hamburg ellen. A Mainzban légióskodó Szalai Ádám ugyancsak egy okos assziszttal szolgálta ki Niki Zimlinget.

BAYERN MÜNCHEN–WERDER BREMEN 6–1

HANNOVER–HAMBURG 5–1

HUSZTI-GÓL ÉS SÉRÜLÉS

HUSZTI GÓLPASSZ

MAINZ–WOLFSBURG 1–1

SCHALKE–DÜSSELDORF 2–1

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 25. fordulójában a címvédő Real Madrid hátrányból 2–1-re nyert a sereghajtó Deportivo La Coruna otthonában, míg a Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte a Sevillát. A Zaragoza hazai pályán kétgólos előnyről 2–2-es döntetlent játszott a Valenciával. Pintér Ádám (Zaragoza) a kispadról nézte végig a találkozót.

DEPORTIVO–REAL MADRID 1–2

BARCELONA–SEVILLA 2–1


[www.online-soccer.ru] Barcelona 2-1 Sevilla... by all-goals

REAL ZARAGOZA–VALENCIA 2–2


Real Zaragoza 2-2 Valencia 23-02-3013 by goalsandsoccer

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik