Futsal: megvan, hol folytatja Ronaldinho – erre kevesen számítottak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.12. 13:27
Indiában folytatja karrierjét Ronaldinho. A brazil futballcsillag több szupersztárral együtt csatlakozik az idén debütáló Premier Futsal League küzdelmeihez.

Paul Scholesról, Decóról és Míchel Salgadóról már korábban tudni lehetett, hogy Indiában futsalozik a jövőben, most a Manchester United szakmai stábját elhagyó Ryan Giggs, az argentin csatárkiválóság, Hernán Crespo és a szeptember óta klub nélküli Ronaldinho is csatlakozott hozzájuk, így egyre hosszabb a sztárok névsora. Igaz, utóbbi hármat hivatalosan még nem mutatták be, egyelőre csak a sajtó számolt be az érkezésükről.Paul Scholesról, Decóról és Míchel Salgadóról már korábban tudni lehetett, hogy Indiában futsalozik a jövőben, most a Manchester United szakmai stábját elhagyó Ryan Giggs, az argentin csatárkiválóság, Hernán Crespo és a szeptember óta klub nélküli Ronaldinho is csatlakozott hozzájuk, így egyre hosszabb a sztárok névsora. Igaz, utóbbi hármat hivatalosan még nem mutatták be, egyelőre csak a sajtó számolt be az érkezésükről.

Paul Scholest már köszöntötték (Fotó: http://www.premierfutsal.com)
Paul Scholest már köszöntötték (Fotó: http://www.premierfutsal.com)

Az indiai Premier Futsal League 2016. július 15-én indul, és nyolc város csapatai küzdenek majd egymással. 40 indiai és 50 külföldi játékos szerepel a ligában, mellettük ismert edzők gondoskodnak még a játék színvonaláról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik