Eurofutball: már az élen Cúper török kiscsapata

Vágólapra másolva!
2012.10.05. 23:24
Az Orduspor péntek esti idegenbeli döntetlenjével átvette a vezetést a török labdarúgó-bajnokság tabelláján.

Héctor Cúper csapata a Karabükspor vendégeként játszott 1–1-et, és ha valószínűleg csak átmenetileg is, de veretlen mérlege révén, a Galatasaray korábbi legyőzésének köszönhetően átvette a vezetést a török bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
BELGIUM. Bodor Boldizsár nélkül ért el döntetlent (2–2) a Beerschot a Gent ellen. Először a vendégek vezettek, a 84. percben César Arzo öngólja révén a hazaiak kerültek előnybe – majd a spanyol Arzo betalált a másik kapuba is. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. A Legia 2–1-re legyőzte az egyelőre a múltjához méltatlanul szereplő Wislát, még mindig veretlen, és átvette a vezetést a tabellán. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Három vereség után újra nyert a kolozsvári U. Elképzelhető, hogy az egyetemisták az utolsó meccsüket játszották Kolozsvárott, és – ahogyan az korábban elhangzott – Buzauba költöznek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
BULGÁRIA. Nyolc meccs, nyolc győzelem: ilyen lenyűgöző mérleggel vezet a címvédő Ludogorec, amely pénteken a sereghajtó Minyort verte meg 3–0-ra. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik