ESM: tíz BL-elődöntős a hónap álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 13:22
null
Van Dijk és Messi is bekerült a hónap álomcsapatába (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – márciusban is megválasztották a hónap álomcsapatát. A tizenegy játékosból tíz érintett csapatával a Bajnokok Ligája elődöntőjében, az egyedüli kivétel a Manchester Cityt erősítő Raheem Sterling.

 

A legtöbb szavazatot – csakúgy, mint márciusban – Lionel Messi kapta. A Barcelona argentin zsenije mind a tizenhárom médiumnál bekerült az álomcsapatba. Figyelemre méltó továbbá az ajaxos Matthijs de Ligtre érkezett tizenkét voks is.

A voksoláson Magyarországot Murányi Domonkos, a Nemzeti Sport Online újságírója képviseli. Kollégánk együttese hét helyen (Ter Stegen, De Ligt, Van Dijk, Alba, Van de Beek, Messi, Mané) egyezik meg az ESM összesített álomcsapatával.

AZ ESM ÁPRILISI ÁLOMCSAPATA:
Marc-André ter Stegen (Barcelona, 7 szavazat) – Matthijs De Ligt (Ajax, 12), Virgil van Dijk (Liverpool, 10), Gerard Piqué (Barcelona, 4) – Lionel Messi (Barcelona, 13), Frenkie de Jong (Ajax, 7), Donny van de Beek (Ajax, 8), Jordi Alba (Barcelona, 7) – Raheem Sterling (Manchester City, 5), Szon Hung Min (Tottenham, 4), Sadio Mané (Liverpool, 3)

AZ IDÉNY KORÁBBI ÁLOMCSAPATAI
MÁRCIUS

FEBRUÁR

JANUÁR

DECEMBER
NOVEMBER
OKTÓBER
SZEPTEMBER

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik