ESM: négy barcelonai a hónap álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2019.04.08. 15:57
null
Lionel Messi az áprilist is jól kezdte, a Villarreal és az Atlético Madrid ellen is betalált (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – márciusban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe az FC Barcelonából négy, míg a Manchester Cityből és a Liverpoolból két-két labdarúgó került be.

 

A legtöbb szavazatot Lionel Messi kapta, akit mind a tizenhárom médium a csapatába jelölt, de Gerard Piqué (11) és Virgil van Dijk (10) beválasztását illetően is nagy volt az egyetértés. A katalán együttesből az argentin és a spanyol futballistán kívül Marc-André ter Stegen és Jordi Alba került be a márciusi tizenegybe.

A voksoláson Magyarországot Murányi Domonkos, a Nemzeti Sport Online újságírója képviseli. Kollégánk együttese februárhoz hasonlóan ezúttal is nyolc helyen (Kimmich, Piqué, Van Dijk, Bernardo Silva, Mané, Messi, Tadics, Sterling) egyezik meg az ESM összesített álomcsapatával.

AZ ESM MÁRCIUSI ÁLOMCSAPATA (4–1–3–2)
Marc-André ter Stegen
(FC Barcelona, 3 szavazat) – Joshua Kimmich (Bayern München, 4), Gerard Piqué (FC Barcelona, 11), Virgil van Dijk (Liverpool, 10), Jordi Alba (FC Barcelona, 3) – Bernardo Silva (Manchester City, 4) – Sadio Mané (Liverpool, 7), Lionel Messi (FC Barcelona, 13), Raheem Sterling (Manchester City, 8) – Dusan Tadics (Ajax, 5), Cristiano Ronaldo (Juventus, 5)

AZ IDÉNY KORÁBBI ÁLOMCSAPATAI
FEBRUÁR

JANUÁR

DECEMBER
NOVEMBER
OKTÓBER
SZEPTEMBER

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik