ESM: a csatársor nem lehetett kérdés – így néz ki a márciusi álomcsapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.06. 12:20
null
Márciusban álomgól sem kellett – Cristiano Ronaldo 12 szavazattal került be az ESM-álomcsapatba (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – márciusban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a Barcelonából három, a Manchester Cityből és a Paris Saint-Germainből pedig két-két játékos került be.

 

 

A kapusposzton az AS Roma brazilja, Alisson került be az álomcsapatba, akinek vezetésével az olasz klub márciusban nem szenvedett vereséget. A hét tétmérkőzésen mindössze három gólt kapó Barcelona két játékossal is képviselteti magát (Jordi Alba, Samuel Umtiti) a védelemben, a középpályát a Manchester City uralja David Silva és Kevin De Bruyne jóvoltából.

A csatársorban a legegyértelműbb a helyzet, csak ott található olyan játékos, aki tíz szavazat felett kapott: a barcelonai Lionel Messit és a liverpooli Mohamed Szalahot 11-11-en, a Real Madridban szereplő Cristiano Ronaldót 12-en tették be csapatukba.

A Nemzeti Sport remekül szavazott, az általunk leadott névsor ezúttal hét helyen (Alisson, Umtiti, Jordi Alba, David Silva, Szalah, Messi, C. Ronaldo) megegyezik a végleges együttessel.

AZ ESM MÁRCIUSI ÁLOMCSAPATA
Alisson
(Roma, 6 szavazat) – Jordi Alba (Barcelona, 6), Samuel Umtiti (Barcelona, 4), Giorgio Chiellini (Juventus, 4), Mats Hummels (Bayern München, 4) – David Silva (Manchester City 7), Kevin De Bruyne (Manchester City, 4), Casemiro (Real Madrid, 4) – Lionel Messi (Barcelona, 11), Mohamed Szalah (Liverpool, 11), Cristiano Ronaldo (Real Madrid, 12).

A SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPAT
AZ OKTÓBERI ÁLOMCSAPAT
A NOVEMBERI ÁLOMCSAPAT
A DECEMBERI ÁLOMCSAPAT
A JANUÁRI ÁLOMCSAPAT
A FEBRUÁRI ÁLOMCSAPAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik