ESM: MSN helyett MAN – így néz ki a hónap álomcsapata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.08. 11:20
null
Jordi Alba és Lionel Messi januárban is jó formában futballoztak (Fotó: AFP)
Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – januárban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a Barcelonából, a Manchester Cityből és a Paris Saint-Germainből is két-két játékos került be.

 

A katalánokat Jordi Alba és Lionel Messi, a Premier League listavezetőjét Kevin De Bruyne és Sergio Agüero, míg a francia bajnoki éllovast Ángel Di María és Neymar képviseli a hónap tizenegyében. A legtöbb szavazatot De Bruyne és Neymar kapta, akiket a 13 médium közül 11 beválasztott a csapatába.

A kapusok közül David de Gea mellett az AS Roma brazil kapuvédője, Alisson is négy vokssal zárt, de a Manchester United futballistája eddig több szavazatot kapott a szezon során, ezért ő került be a januári álomcsapatba.

A Nemzeti Sport által leadott névsor ezúttal hét helyen (De Gea, Koulibaly, Jordi Alba, De Bruyne, Di María, Messi, Neymar) egyezik meg a végleges együttessel.

AZ ESM JANUÁRI ÁLOMCSAPATA
David de Gea
(Manchester United, 4 szavazat) – Jérome Boateng (Bayern München, 4), Kalidou Koulibaly (Napoli, 6), Giorgio Chiellini (Juventus, 6), Jordi Alba (Barcelona, 4) – Kevin De Bruyne (Manchester City, 11), Leon Bailey (Bayer Leverkusen, 5), Ángel Di María (PSG, 4) – Lionel Messi (Barcelona, 8), Sergio Agüero (Manchester City, 6), Neymar (PSG, 11)

A SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPAT
AZ OKTÓBERI ÁLOMCSAPAT
A NOVEMBERI ÁLOMCSAPAT
A DECEMBERI ÁLOMCSAPAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik