ELDK: magyarországi focicsapatok jelentkezését várják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.16. 13:46
Idén 28. alkalommal szervezik meg Székelyudvarhelyen a Kárpát-medence egyik legrangosabb és legrégebbi amatőr focibajnokságát, az Erdélyi Labdarúgó Diákkupát (ELDK).

A Több mint egy bajnokság! mottójú megmérettetésen érvényes egyetemi vagy főiskolai igazolással rendelkező diákok vehetnek részt, de csapatonként megengedett egy véndiák, valamint egy tanár szerepeltetése is.Több mint egy bajnokság! mottójú megmérettetésen érvényes egyetemi vagy főiskolai igazolással rendelkező diákok vehetnek részt, de csapatonként megengedett egy véndiák, valamint egy tanár szerepeltetése is.

Az 1990 óta megszakítás nélkül íródó futballbajnokság résztvevőinek idén lehetőségük lesz kipróbálni a magyar sporttalálmányt, a teqballt, a mérkőzéseken kívüli időpontokban pedig akár rögtönzött teqballbajnokság is szervezhető.

A házigazda Udvarhelyi Fiatal Fórum idén november 25-26-án szervezi meg a legrégebbi és legszebb hagyományokkal rendelkező amatőr ifjúsági sporteseményt, melyre magyarországi diákcsapatok jelentkezését is várják, hogy – a szervezőket idézve – együtt írják tovább a focitörténelmet.

A szervezők hangsúlyozzák: az ELDK-n nem a rangsor a fontos, hanem a Kárpát-medencei magyar ifjúsági összefogás.

A rendezvényről és a szabályokról bővebb tájékoztatást az UFF honlapján és Facebook-oldalán lehet olvasni. Jelentkezési határidő: november 17.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik