Bursaspor: Dzsudzsák, De Sutter, Stoch – „a 13 milliós fiaskó”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.14. 14:45
null
Dzsudzsák Balázs és a mellette álló Stoch (balra) a kispadon kezdte a Bursaspor meccsét (Fotó: twitter.com/OlayHaber_Bursa)
Ezzel a címmel értékelte a török olay.com portál a Bursaspor három nyári érkezőjét, Tom De Suttert, Miroslav Stochot és Dzsudzsák Balázst.

 

 

Tom De Sutter és Dzsudzsák Balázs a Bursaspor két legdrágább nyári vétele volt, Stoch pedig kölcsönbe érkezett. Hármójuk egyéves fizetése 13 millió török lírát tesz ki, ez az összeg 4 millió eurónak felel meg. A lap értékelése szerint egyik labdarúgó sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, főleg a keresetükhöz viszonyítva. A lap azt is megjegyzi, hogy hármuk közül a magyar támadónak a legmagasabb a fizetése, évi 1.7 millió eurót említenek.

Szombaton a Bursaspor 2–0-s vereséget szenvedett a Genclerbirligi vendégeként. Dzsudzsák és Stoch a kispadon kezdte a mérkőzést, míg De Suttert a 75. percben cserélték le, pont Stoch váltotta.

Dzsudzsák is beállt, ő a 83. percben. A magyar játékos eddig 18 török bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Bursasporban, három gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik