Átigazolások: kövesse velünk a 2015. nyári zárást – PERCRŐL PERCRE!

Vágólapra másolva!
2015.08.31. 06:44
null
Lassan üt az óra a 2015. nyári átigazolási időszakban is (Fotó: Action Images)
Az iskolakezdés mellett jönnek az esztelen pénzköltés, pánikvásárlások, nagy üzletek és meglepő transzferek napjai is: a legtöbb nagy európai labdarúgó-bajnokságban és a magyar NB I-ben augusztus 31-ről szeptember 1-re fordulva, éjfélkor véget ér az átigazolási időszak. Angliában szeptember 1-jén délután ereszkedik le a roló – kövesse figyelemmel percről percre a transzferzárórát!

AZ ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAK UTOLSÓ NAPJAIT ITT KÍSÉRHETI FIGYELEMMEL – FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ HÍRFOLYAM!

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK
A legtöbb európai bajnokságban augusztus 31-ről szeptember 1-jére fordulva, éjfélkor zárul a 2015. nyári átigazolási időszak. A Bundesligában már augusztus 31-én 18.00-kor lehúzzák a rolót, az NB I-ben, az olasz Serie A-ban, illetve a francia Ligue 1-ben éjfél a határidő, a spanyol La Ligában közép-európai idő szerint hajnali 1.00

A LA LIGA ÁTIGAZOLÁSI TÁBLÁZATA ITT!

Angliában hétfőn munkaszüneti nap van (Bank Holiday), ezért kedd délutánra (közép-európai idő szerint 17.00-ra) csúsztatták a zárórát. Azért nem kedd éjfélre, mert az UEFA-nak szeptember elsején késő estig le kell adni a Bajnokok Ligájára nevezett játékosok névsorát, tehát az utolsó pillanatokban szerződtetett futballistákat a klubok nem biztos, hogy regisztrálni tudnák a BL-re.

NÉMET, OROSZ ÉS TÖRÖK ÁTIGAZOLÁSI TÁBLÁZATOK ITT!

Több helyen még néhány napig nyitva lesz az átigazolási piac. Ezekbe az országokba még távozhatnak azok a futballisták, akik olyan országban játszanak, ahol már bezárt a piac. Példa: a Liverpool még eladhatna játékost a Galatasaraynak az angol átigazolási időszak vége után is (mivel a törökök később zárnak), ám a helyére már nem szerződtethetne más klubból senkit.

FRANCIA ÉS PORTUGÁL ÁTIGAZOLÁSOK

• A zárórát követően a klubok már csak szabadon igazolható játékosokat szerződtethetnek a 2016. január 1-jén kezdődő következő átigazolási időszakig.
• Az átigazolásokat a FIFA TMS nevű regisztrációs rendszerébe kell bevezetni. Ha a klubok itt kicsúsznak a határidőből, kérhetnek méltányosságot, de valószínűleg lemondhatnak a transzferről.

ÁTIGAZOLÁSI ÓRÁK

FRISS ANGOL ÁTIGAZOLÁSI TÁBLA ITT!

A SERIE A ÁTIGAZOLÁSI TÁBLÁJA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik