Argentína: Nápolyban 30 éve én csináltam ezt – Maradona

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.22. 20:25
Diego Maradona egyetért az argentin labdarúgó-válogatott játékosainak azon döntésével, hogy nem állnak szóba az újságírókkal.

Lionel Messi, az argentin válogatott csapatkapitánya a Kolumbia ellen 3–0-ra megnyert vb-selejtezőjük után jelentette be társai körében, hogy nem nyilatkoznak az újságíróknak. Mégpedig azért, mert a mérkőzés előtt a helyi média emberei azt terjesztették el, hogy Ezequiel Lavezzi marihuánát fogyasztott a válogatott edzőtáborában.

„Harminc évvel ezelőtt Nápolyban én kezdeményeztem a silenzio stampát, azaz a teljes csendet. Nem vagyok az argentin válogatott közelében, nem tudom, pontosan miért döntöttek így a játékosok, de ha mindannyian úgy gondolták, hogy ez a helyes, akkor teljes mértékben egyetértek velük" – nyilatkozta Maradona a Sport360-nak.

Bár az argentinok jelenleg csak a dél-amerikai selejtezőzóna ötödik helyén állnak – ami interkontinentális pótselejtezőt érne –, Maradona nem fél attól, hogy lemaradnak a vb-ről.

„Kijutunk a világbajnokságra. Csak képzeljenek el egy tornát Argentína nélkül, rém unalmas lenne" – tette hozzá az isteni Diego.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik