Anglia: Beckham dobta a focit, új kedvence van; fia karrierje véget ért

Vágólapra másolva!
2015.12.07. 13:19
null
Beckham (és fia, Romeo) itt épp teniszt néz, de a rögbit élvezi a legjobban (Fotó: Action Images)
David Beckham, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya a Radio Timesnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy már nem a futballmeccseket, hanem a rögbit nézi a legnagyobb élvezettel.

 

„Imádom nézni a rögbit és imádom az egész sportot, úgy, ahogy van. Szívesebben járok Twickenham Stadionba (az angol rögbi szentélye – a szerk.), mint labdarúgó-mérkőzésre” – mondta Beckham, akinél a miértre is rákérdeztek.

„Az emberek úgy ülnek egymás mellett a lelátón, hogy nincs bennük rosszindulat és aljasság” – indokolt a Manchester United, a Real Madrid, a Los Angeles Galaxy és a PSG korábbi klasszisa.

Szintén Bekchammel kapcsolatos hír, hogy a 40 éves szupersztár középső fiúgyermeke, Romeo felhagyott a futballal.

Az elsőszülött, már modellkedő Brooklyn (16) is korán maga mögött hagyta labdarúgó karrierjét, most őt követte a a fiatalabbik, 13 éves Romeo. Mindketten az Arsenal akadémiáján nevelkedtek. David Beckham a hír hallatán nem dőlt a kardjába, sőt!

„Romeo valamelyik nap elém állt, és azt mondta, nem akar többet futballozni. Egy kis részem letört volt, de közben meg is könnyebbültem. Más tervei, céljai és szenvedélyei vannak, és ez tetszik nekem” – mondta középső fiáról Bekcham.

A hírek szerint a sztár legfiatalabb fiúgyermeke, a tízéves Cruz jelenleg is az Arsenal akadémiáján futballozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik