MLS: Luis Suárez duplázott, Gazdag Dániel is betalált – videók

Vágólapra másolva!
2024.03.17. 08:19
Gazdag Dániel büntetőből lőtt gólt a Philadelphia Unionban (Fotó: facebook.com/Philadelphia Union)
Az amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő magyarok közül Gazdag Dániel gólt szerzett, viszont csapata, a Philadelphia Union továbbra is nyeretlen az új idényben. Sallói Dániel ugyan nem lőtt gólt, de az ő csapata, a Sporting Kansas City megszerezte idénybeli első győzelmét. Az Inter Miami a kétgólos Luis Suárez vezérletével nyert a DC United vendégeként.


 

A Philadelphia Union az új idényben a harmadik bajnoki meccsén is döntetlent játszott (2–2), ezúttal az Austin FC vendégeként, pedig a 13. percben még vezetett: Gazdag Dániel lőtte magabiztosan a kapu jobb oldalába a kezezés miatt megítélt tizenegyest. Gazdag az idénybeli harmadik bajnoki meccsén a második gólját szerezte. Az MLS-ben összesen a 46. gólját jegyezte (42-t az alapszakaszban, négyet a rájátszásban), már csak öt gólra van a liga legeredményesebb magyar gólszerzőjétől, Nikolics Nemanjától.

 

A Sporting Kansas City Sallói Dániellel a soraiban szerezte meg idénybeli első győzelmét, 2–1-re nyert a San Jose ellen.

 

A magyarok szereplése mellett érdemes a Keleti főcsoportot vezető Inter Maimiról is említést tennünk, amely ezúttal a sérülés miatt hiányzó Lionel Messi nélkül, a 37 éves, csereként beállva két gólt szerző Luis Suárez vezérletével győzött 3–1-re.

 

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
Sporting Kansas City–San Jose Earthquakes 2–1 
Kansas City: Sallói Dániel kezdett, a 82. percben sárga lapot kapott, a 88. percben lecserélték.
Austin FC–Philadelphia Union 2–2 
Philadelphia: Gazdag Dániel kezdett, a 13. percben gólt szerzett (11-esből),  a 81. percben sárga lapot kapott.
KORÁBBAN
DC United–Inter Miami 13 (Stroud 14., ill. Campana 24., L. Suárez 72., 85.)


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik