Görögország: Jovetics beállt és rögtön betalált a Fradira váró Olympiakoszban

Vágólapra másolva!
2024.01.29. 09:41
Sztevan Jovetics a becserélését követően rögtön gólt szerzett (Fotó: facebook.com/OlympiacosFC)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az Európa-konferencialigában a Ferencvárosra váró Olympiakosz vasárnap, zárt kapus meccsen 3–1-re győzött Nagy Gergely új csapata, a PASZ Janina ellen.

 

 

Az Olympiakosz otthon gól nélküli első félidő után 3–1-re győzött a Nagy Gergelyt a héten szerződtető, de a vasárnapi bajnokira még nem nevező PASZ Janina ellen a görög Szuperligában.

A hazaiak második gólját a januárban a portugál Portótól kölcsönbe megszerezett spanyol csatár, Fran Navarro szerezte, aki sorozatban a harmadik meccsén volt eredményes, öt görög bajnokin szerzett három gólt az idén.

Navarrót a 90. percben a korábban az angol Manchester Cityben és az olasz Interben is megforduló montenegrói Sztevan Jovetics váltotta, aki nem sokkal a beállása után gólt is szerzett. Ez volt a harmadik találata az idényben, amivel beállította a 3–1-es végeredményt.

Az Olympiakosz gőzelme után 41 ponttal a 4. helyen áll a tabellán, hat pont a hátránya a listavezető PAOK-kal szemben. Az athéniak február 15-én fogadják a Ferencvárost az Európa-konferencialigában a nyolccaddöntőbe jutásért folyó párharc első mérkőzésén.

 

GÖRÖG SZUPERLIGA
20. FORDULÓ
Olympiakosz–PASZ Janina 3–1 (Ndoj 57., Fran Navarro 65., Jovetics 90+3.) 
PASZ Janina: Nagy Gergelyt nem nevezték.



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik