Ausztria: kilyukadt a gyomra, megműtötték a legendás játékost

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.29. 10:38
null
Kilyukadt a gyomra, sürgősségi műtéten esett át a legendás osztrák labdarúgó, Toni Polster (Fotó: Getty Images)
Sürgősségi műtéten esett át az osztrák labdarúgó-válogatott legendás játékosa, az 59 éves Toni Polster, akit csütörtökön szállítottak kórházba, mert kilyukadt a gyomra – számolt be róla a Kronen Zeitung.

A regionális osztrák lap megtudta, az osztrák válogatottban 44 gólt szerző, s ezzel csúcstartó Polstert csütörtökön szállították egy bécsi kórházba, ahol sürgősségi műtéten esett át, mert kilyukadt a gyomra. Az 59 éves egykori labdarúgót a műtét után az intenzív osztályra szállították.

A jelenleg az osztrák alsóbb osztályban, a Regionalliga Keleti csoportjában szereplő Vienna Viktoriát irányító Polsternek csütörtökön lett volna egy megbeszélése az osztrák szövetség (ÖFB) vezetőségi tagjaival, azok után, hogy az egykori futballista beperelte a szervezetet, mert azt szeretné, hogy 95 válogatottságához még három meccset adjanak hozzá, 44 góljához pedig még egyet, de ezt az eseményt Polsternek le kellett mondania.

A játékosként az Austria Wien után Torinóban, Sevillában, a Rayo Vallecanónál, az 1. FC Kölnnél és a Mönchengladbachnál is megfordult Polster egyébként novemberben csípőműtéten esett át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik