Liga 2: a Csíkszereda egy góllal legyőzte a Slatinát

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2023.11.25. 12:13
null
A Csíkszereda legyőzte ellenfelét (Fotó: Pál Zoltán/FK Csíkszereda)
Jelena Richárd gólja három pontot ért az FK Csíkszeredának a CSM Slatina ellen, így a székelyföldi csapat versenyben maradt a román másodosztály felsőházi rájátszásáért: jelenleg három pont választja el a playoffot érő hatodik helytől.     

A szállingózó hóesésben lassan lendült játékba az FK, sokáig csak blokkolt lövésekig jutottak támadásai. Az első tiszta ziccerből viszont azonnal gól lett, Rónai Róbert balról laposan belőtt labdáját a védőjét megelőző Jelena Richárd küldte öt méterről a hálóba.

A második félidő forgatókönyve is hasonlóan alakult, bár ekkor már a slatinai kontrák voltak veszélyesebbek. A nagy helyzetek most is a végére maradtak, előbb Gyenge Szilárd védett nagy bravúrral egy közeli fejest, majd a túloldalon Makrai Gábor lőtt egymás után kétszer a vendégek kapusába, Pintér Bence távoli szabadrúgása után pedig a bal kapufát találta el a labda.

Az FK anyaországi játékosai közül Nagy János és Kelemen Dávid végigjátszotta a találkozót, Babati Benjámint az 58., a gólszerző Jelenát pedig a 66. percben cserélték le. Utóbbi helyére Makrai állt be, míg Pintér az utolsó tíz percben töltötte a pályán. Szabó Bálintot nem nevezték a mérkőzésre.

LABDARÚGÁS, LIGA 2
14. FORDULÓ

FK Csíkszereda–CSM Slatina 1–0 (Jelena 33.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik