Gyász: nem bírta feldolgozni csapata kudarcát, öngyilkos lett a Boca-szurkoló

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.06. 11:28
Mint arról beszámoltunk, a Fluminense nyerte az idei labdarúgó Libertadores-kupát, miután hosszabbításban 2–1-re legyőzte a Boca Juniorst. A Buenos Aires-i gárda kudarca annyira megviselte annak egyik fanatikusát, hogy önkezével vetett véget életének – írja a publimetro.com latin-amerikai hírportál.

 

Boca Juniors-drukkerek a Libertadores-kupa riói döntőjén (Fotó: Getty Images)
Boca Juniors-drukkerek a Libertadores-kupa riói döntőjén (Fotó: Getty Images)

A szomorú hírt a szurkoló édesanyja, Verónica osztotta meg a „Crónica” című argentin televíziós műsor riporterével. A gyászoló anya nyilatkozatában egyértelműen a Boca Juniorst hibáztatta fia haláláért.

„Azért halt meg, mert egy fanatikus szurkoló volt. Nagyon szerette a Bocát, s amikor a csapat veszített, akkor rendszeresen depresszióba esett. Dühösen mondogatta, hogy a Boca nem veszíthet, valamint azt, hogy a Boca számára a legszebb dolog a világon. (...) A Boca egy »szemét« klub, ők ölték meg a fiamat, mivel ő pont miattuk végzett magával. Ő nincs többé, és nincs az a játékos, vagy bárki más, aki meg tudna vigasztalni” – fogalmazott az elhunyt Boca-szurkoló anyja.

A tragikus sorsú szurkolót Marcelónak hívták, 23 éves volt és civilben rendőrként dolgozott. A publimetro.com értesülései szerint a drukker halála előtt átutalta minden pénzét a testvére bankszámlájára. Élettelen testére édesanyja talált rá az ágyában.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik