Oroszország: Csercseszov segítője új útra lépett – győztes debütálás

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.08.22. 10:25
null
Romascsenko a Fradi után is zöld-fehér klubnál folytatja, az orosz Ahmat Groznijnál, de már vezetőedzőként (Fotó: <a href="https://fc-akhmat.ru/" target="_blank">fc-akhmat.ru</a>)
A fehérorosz edző, Miroszlav Romascsenko a Ferencvárosban még Sztanyiszlav Csercseszov segítőjeként dolgozott, a múlt héten viszont már vezetőedzőként debütált az orosz élvonalbeli Ahmat Groznijnál.

 

Az orosz élvonalban az új bajnoki idényt az első négy fordulóban egy győzelem mellett három vereséggel kezdte az előző idényben 5. helyezett Ahmat Groznij, amelynél a rossz rajt miatt a múlt héten leváltották Szergej Tasuev vezetőedzőt, akinek a helyét Miroszlav Romascsenko vette át és vasárnap az Orenburg ellen 4–0-ra megnyert bajnokin már ő irányította a csapatot a kispadról.

A 49 éves Romascsenko 2010 után lett ismét vezetőedző, az elmúlt években Sztanyiszlav Csercseszov stábjában dolgozott, az utóbbi másfél évben a Ferencvárosnál, de a feröeri KÍ elleni BL-búcsú után az orosz vezetőedzővel együtt neki is távoznia kellett a magyar bajnoktól.

Az ulloi129.hu a hír kapcsán emlékeztet, Csercseszov 12 évet dolgozott együtt azzal a stábbal, amely vele együtt érkezett az Üllői útra, Romascsenkót a szakmai stáb legszigorúbb tagjának tartották.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik