Ligák Kupája: Gazdag 11-est rontott, de a legjobb 16 közé jutott a Philadelphia – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.04. 06:39
null
Gazdag Dániel tizenegyesét kivédte Alex Bono, de bejutott a legjobb 16 közé a Philadelphia (Fotó: Getty Images)
Gól nélküli rendes játékidő után tizenegyesekkel jutott be a nyolcaddöntőbe a magyar válogatott támadót, Gazdag Dánielt foglalkoztató Philadelphia Union az MLS-csapatokat és mexikói klubokat tömörítő sorozatban, a Ligák Kupájában.

Gazdag Dániel ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget a Philadelphiában, amely a 64. percben ugyan betalált, de az argentin Julián Carranza gólját szabálytalanság miatt érvénytelenítették, három perccel később pedig a magyar válogatott támadó sárga lapot kapott.

A gól nélküli rendes játékidő után egyből tizenegyesek következtek, az első körben a fővárosiaktól a korábban Liverpoolban is megforduló Christian Benteke értékesítette tizenegyesét, míg Gazdag Dániel bal alsóba tartó lövését védte Alex Bono.

A következő öt sorozatban a Philadelphia viszont nem hibázott, miközben a DC Unitednél ketten sem tudtak betalálni, így a Union jutott a legjobb 16 közé, ahol a New York Red Bullsszal csap össze.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (Gazdag tizenegyese 5:12-től)



LIGÁK KUPÁJA,
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Philadelphia Union–DC United 0–0 – tizenegyesekkel: 5–4
Philadelphia Union: Gazdag Dániel végigjátszotta a mérkőzést, a 67. percben sárga lapot kapott, a tizenegyespárbajban kihagyta lövését

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik