Elismerés: Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára lett Nikolics Nemanja

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.21. 11:16
null
Nikolics Nemanja átveszi a Székesfehérvár Tiszteletbeli polgára díjat (Fotó: fehervarfc.hu)
Az augusztus 20-i ünnepi közgyűlés alkalmával kapta meg a Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet Nikolics Nemanja – számolt be róla hivatalos honlapján a piros-kék klub.

„Különleges nap számomra az idei augusztus huszadika, Székesfehérvár tiszteletbeli polgárának választottak! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én és a családom otthonra leltünk Székesfehérváron, az a városunk, itt tervezzük az életünket, itt vagyunk boldogok. Büszke vagyok rá, hogy a pályafutásom nyomot hagyott az itt élő emberekben, mindig is az volt a célom, hogy játékommal, góljaimmal szórakoztassam és örömet szerezzek a fehérvári embereknek. Mindvégig éreztette velem a város, a Vidi család és az itt élő emberek, hogy szeretnek, bíznak bennem. Ez vitt előre, ez motivált a nehezebb időszakok alatt. Köszönöm ezt a megtisztelő címet, hálás vagyok a polgármester úrnak, mert ő is mindig barátsággal állt hozzám és tudom, mennyire fontos számára a fehérvári sportélet, és ő lenne a legboldogabb, ha a Vidi újra csúcsra érne. Mindenkinek köszönöm az elmúlt éveket, itt leszek, sokat találkozunk még!” – írta Facebook-oldalán Nikolics Nemanja.

A 35 éves Nikolics két időszakban összesen hét évig szerepelt a Fehérvárban, ez idő alatt 314 tétmeccsen 164 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik