Argentína: Messiről animációs sorozatot készítenek

Vágólapra másolva!
2023.03.07. 18:23
null
Megnéznénk egy részt, amikor Messi összefog egy tininindzsa teknőccel...(Fotó: AFP)
Immár nem csak futballmérkőzéseken és dokumentumfilm-sorozatokban láthatjuk a Paris Saint-Germain kiválóságát, Lionel Messit. Az argentin világbajnokról és hétszeres aranylabdás játékosról mesefilm-sorozat készül – írja a deadline.com.

 

A sorozatban azt láthatjuk majd, ahogy Lionel Messi gyermekként indul kalandokra, s közben farkasszemet néz a vele szembejövő akadályokkal. Ó, és ha még nem említettük volna, a történet szerint az argentin zseni egy videojátékban szerepel majd.

Arról nincsenek információk, hogy milyen streaming szolgáltatón vagy televíziós csatornán lesz elérhető a mese. Egyelőre csak az dőlt el, hogy angolul és spanyolul biztosan gyártják majd a sorozatot, de minden bizonnyal több nyelven is elérhető lesz.

A PSG klasszisa is megszólalt a bejelentés után: megköszönte a sorozat zenéért felelős Sony Musicnak az együttműködést.

„Már gyerekkoromban is nagyon szerettem a meséket, és az én fiaim is odavannak értük. Boldog vagyok, hogy egy ilyen projektnek a részese lehetek. Szeretném megköszönni a Sony Musicnak a csatlakozást, s reméljük, hogy mindenkinek tetszik majd a végeredmény” – mondta Messi.

 


Az argentin zsenire szerda este nem vár könnyű feladat, hiszen klubcsapatával egygólos hátrányból kellene kiharcolni a továbbjutást a Bayern München otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Mondjuk egy ilyen siker biztosan megérdemelne egy részt a mesében is...

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

21.00: Bayern München (német)–Paris Saint-Germain (francia) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik