Videó: megtámadta a játékost egy szurkoló Kolumbiában, de ő húzta a rövidebbet

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 13:18
A kolumbiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a Deportes Tolima a Millonariost fogadta volna, viszont a mérkőzésre végül nem került sor – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

Már minden adott volt a kezdő sípszóhoz, amikor egy szurkoló berohant a pályára, és megtámadta a vendégek tízesét, Daniel Catanót, aki 2018 és 2022 nyara között futballozott a hazaiaknál, a Deportes Tolimánál. A drukker azonban arra aligha számított, hogy a 31 éves kolumbiai játékos üldözőbe veszi őt, és letarolja.

KÖZELEBBRŐL

A történetnek azonban itt még nem volt vége! A Millonarios labdarúgóját ugyanis a játékvezető kénytelen volt kiállítani a mozdulatsora miatt, így a fehér mezesek már a kezdőrúgás előtt megfogyatkoztak. A bíró döntésével finoman szólva sem értettek egyet a vendégek, akik a történtek miatt bevonultak az öltözőbe, és nem voltak hajlandók lejátszani a mérkőzést. A meccset végül elhalasztották, de az indulatok nagyon nehezen csitultak.

A Tolima első embere felháborodott azon, hogy a vendégek szabotálták a találkozót, viszont a Millonarios csapatkapitánya, a kolumbiai David Silva úgy fogalmazott, hogy a legfontosabb szempont az edzői stáb és a játékosok biztonsága.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik