Női foci: gyermekeit veszélyeztette az ittas vezetéssel vádolt amerikai exkapus

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.04. 14:43
null
Kiskorúak veszélyeztetésével és ittas vezetéssel vádolják Hope Solót (Fotó: AFP)
Ittas vezetés, kiskorúak veszélyeztetése és hatóságoknak való ellenszegülés vádjával őrizetbe vették az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának korábbi sztárkapusát, Hope Solót – számolt be a CNN.

 

Ismét balhéjával került a címlapokra az amerikai válogatott 202-szeres válogatott kapusa, Hope Solo: ezúttal Winston-Salem egyik üzletének parkolójában vették őrizetbe.

A rendőrséget értesítő szemtanú szerint az olimpiai bajnok és világbajnok Solo több mint egy órán keresztül feküdt ájultan a kormány mögött, miközben autója motorja járt, kétéves ikrei pedig a hátsó ülésen ültek. A helyszínre érkező rendőr alkoholszagot érzett a jármű utasterében, ezért meg akarta szondáztatni a 40 éves exjátékost, aki a kérésnek nem akart eleget tenni.

Az azóta már szabadlábra helyezett botrányhős személyesen nem kívánt reagálni az esetre, de védőügyvédén keresztül megüzente, számára a gyermekei mindennél fontosabbak.

Nem ez volt az első balhéja a korábbi sztárkapusnak: 2014-ben azért vették őrizetbe, mert megverte saját húgát és unokaöccsét is, 2016-ban pedig hat hónapos eltiltást kapott hazája szövetségétől a riói olimpián tanúsított magaviselete miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik