Strandfoci-vb: kialakult a negyeddöntő párosítása

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.27. 08:47
null
Portugália is továbbjutást ünnepelhetett (Fotó: fifa.com)
Négy mérkőzéssel fejeződött be a csoportkör, így kialakult a negyeddöntő párosítása a Paraguayban zajló strandlabdarúgó-világbajnokságon. Oroszország, Szenegál és Portugália vívta ki a továbbjutást utolsóként.

 

A C-csoportot Szenegál nyerte meg, miután 3–1-re legyőzte az Egyesült Arab Emírségeket – az afrikaiak az eddigi hét vb-szereplésük során negyedszer jutottak a negyeddöntőbe. A kétszeres világbajnok Oroszország 3–1-ről fordított és nyert 5–3-ra Fehéroroszország ellen, így a második helyen ment tovább – a legjobb nyolc között az eddig nagyon meggyőző teljesítményt nyújtó Brazília vár rá. Ráadásul az oroszok két játékosukat is elveszítették, ugyanis Alekszej Makarovot és Artur Paporotnyit is kiállították.

Ha már Brazília: a már csoportelső dél-amerikaiak könnyedén nyertek Nigéria ellen (12–2). A másik továbbjutó helyért Portugália és Omán vívott ki-ki meccset, az európaiak 3–1-es diadalukkal jutottak a nyolc közé, ahol Szenegál vár rájuk. A negyeddöntőket magyar idő szerint csütörtök este rendezik.

STRANDLABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2019, PARAGUAY
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
C-CSOPORT

Egyesült Arab Emírségek–Szenegál 1–3
Oroszország–Fehéroroszország 5–3
D-CSOPORT
Omán–Portugália 1–3
Nigéria–Brazília 2–12

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA ÁGRAJZ SZERINT
Japán–Uruguay
Szenegál–Portugália
Olaszország–Svájc
Brazília–Oroszország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik