PSG: Cavani elárulta, mivel tartja bombaformában magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.03. 08:41
null
Cavani jelentős összefüggéseket lát a horgászat és a gólszerzés között (Fotó: AFP)
A 2017–2018-as szezonban 26 meccsen 25 gólt szerző Edinson Cavani elárulta, mivel tartja meg kiemelkedő gólszerző formáját. A 30 éves uruguayi játékos hiszi, hogy a horgászat nemcsak kikapcsolódás, hanem az ott szerzett tapasztalatokat a futballpályán is hasznosítani tudja.

„A horgászat nyugalmat, békét csempész az életembe, s ezen felül jobb csatárrá is tesz. A szemem munkáját segíti, meg kell találni a megfelelő pillanatot, mikor lehet kifogni a halat. A fociban ugyanezt kell tennem, kivárni a megfelelő pillanatot, hogy támadjam a labdát. A parton és a pályán is a megfelelő pillanat a döntő" – idézte Cavanit az angol The Sun.

„Bár van, hogy más már úgy érezné, be kell vágni, de a türelem nagyon fontos. Ki kell várni a tökéletes pillanatot, mert az vezet sikerre. Ugyanúgy, mint a kapu előtt – folytatta Cavani. – Gyerekként sosem gondoltam erre az összefüggésre, de miután felnőttem, és ilyen sikeres csatár lettem, rájöttem, van benne valami."

Az uruguayi a The Telegraphnak elmondta, bár ősszel a sajtó botrányként írt arról, hogy nincs jó viszonyban Neymarral, már minden rendben van köztük.

„Jól megvagyunk, mindkettőnk célja a klub sikere, és ez a cél közelebb került azzal, hogy Neymar hozzánk szerződött. Az a baj, hogy sok ember úgy formál véleményt, hogy nem áll a rendelkezésére a helyes információ. Ez vezet a félreértésekhez" – mondta Cavani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik