Ligue 1: nem Barca, nem PL – döntött a francia szupertini?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.20. 14:15
A 18 éves Ousmane Dembélé a Ligue 1-ben szereplő Rennes tehetséges futballistája és Európa talán legkeresettebb tinédzserkorú játékosa.

Az 1997-es születésű, több poszton bevethető, főként a széleken ficánkoló Dembélé nagyszerű szezonbeli teljesítményével, 19 francia bajnoki találkozón elért 10 góljával és 5 gólpasszával, 32 megteremtett helyzetével topklubok érdeklődését keltette fel.19 francia bajnoki találkozón elért 10 góljával és 5 gólpasszával, 32 megteremtett helyzetével topklubok érdeklődését keltette fel.

Az elmúlt hetekben szóba került a neve a Barcelonával, illetve az Arsenallal és a Manchester Uniteddel is. Több hírforrás vasárnapi értesülései szerint azonban egy másik országban kell keresnünk a befutót.

A pletykák szerint Ousmane Dembélé a Bayern Münchent választotta következő klubjának, a Rennes és a bajor sztárcsapat állítólag előszerződést is kötött a 18 éves támadó átigazolásáról, de erről hivatalos megerősítés egyelőre nincs. A tervek szerint Dembélé a 2016–2017-es idényt kölcsönben még a Rennes színeiben töltené.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik