Edzősors: CR-t kirúgta, most elismerte, Mourinhóval tárgyal

Vágólapra másolva!
2015.10.28. 11:34
null
Mourinho a Ligue 1-be tart? (Fotó: AFP)
Alessandro Proto mindent megtesz azért, hogy folyamatosan a címlapon maradjon. Az üzletember – akinek életéről most készít filmet Martin Scorsese –, most José Mourinhóról mondott két mondatot, amit az angolok természetesen azonnal felkaptak.

 

Mint arról beszámoltunk, egyelőre várat magára Cristiano Ronaldo hollywoodi debütálása, miután Martin Scorsese Oscar-díjas rendező levette készülő filmje stáblistájáról a Real Madrid szupersztárját, mivel a „főszereplő”, Alessandro Proto nem akarta, hogy a portugálról szóljon minden.

Az üzletember most újra a címlapokra került, most azonban már José Mourinho miatt.

„Szombat este felvettük a kapcsolatot José Mourinhóval az AS Monaco irányításával kapcsolatban. Még korai a sikerességről beszélni, de hiszünk abban, hogy ő lesz az új edző!” – mondta a katalán Sportnak Alessandro Proto, aki nemrég részesedést vásárolt a hercegségbeli együttesnél.

Mourinho távozását a Chelsea-től a britek már kész tényként kezelik, a kérdés szerintük már csak, mikor és hogyan távozik. Szigetországi sajtóértesülések szerint a portugál utóda Guus Hiddink lesz.

Az ESPN beszámolója szerint a Special One az Internazionaléval és a Paris Saint-Germainnel tárgyal a közös jövőről, ám ha hihetünk Protónak, a Monaco is felkerült a listára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik