HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.10.20 17:11

„Nem ő a világ királya…” – ezért rúgták ki a Scorsese-filmből CR-t!

Könnyen lehet, hogy élete legkönnyebben megkeresett 20 millió euróját teheti zsebre hamarosan Cristiano Ronaldo, miután a Real Madrid ászát kirúgták Martin Scorsese legújabb filmjéből.

Élete legkönnyebben megkeresett 20 millió euróját teheti zsebre hamarosan Cristiano Ronaldo (Fotó: Twitter)

 

Mint arról beszámoltunk, egyelőre várat magára Cristiano Ronaldo hollywoodi debütálása, miután Martin Scorsese Oscar-díjas rendező levette készülő filmje stáblistájáról a Real Madrid szupersztárját.

Szeptember közepén röppent fel először a hír, hogy Ronaldót kinézték a készülő The Manipulator című film egyik szerepére. Azóta azonban megváltoztak az álláspontok, CR7 mégsem kapja meg a szerepet.

„Sajnáljuk, hogy Cristianót ki kellett raknunk a filmből, de meg kell tanulnia szépen veszíteni. A film Alessandro Proto életéről szól, így egyértelmű, hogy ha ő azt kéri, ne legyen benne CR, akkor az így is lesz” – idézi Scorsesét a katalán Sport.

„Ronaldo nagyszerű futballista, de ez még nem jelenti azt, hogy ő a világ királya. Nem akarom, hogy az életemről szóló filmben szerepeljen, ezzel pedig a rendező is egyet értett. Sajnálom, ha ettől rosszul érzi magát, de ez van… Ha ki kell fizetnem ezért húsz millió eurót, a saját kezemmel adom át neki a pénzt” – mondta Alessandro Proto, aki állítólag a Szürke ötven árnyalata című könyv karakterét, Christian Greyt inspirálta.

A 20 millió eurót nagy valószínűséggel valóban megkapja Ronaldo, ugyanis mikor felkérték a szerepre, az ügyvédei írattak egy szerződést arra az esetre, ha a rendező meggondolja magát, a kötbér pedig 6.2 milliárd forint.

Sajtóhírek szerint egyébként Channing Tatum kapja meg a főszerepet a The Manipulatorban.

2019.01.17 09:52:30

Sportszelep nemzetisport.hu

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló oldalán gyakran feltűnik egy fiatal énekesnő.

2019.01.16 14:51:19

Sportszelep nemzetisport.hu

Nel-Peters 2017-ben nyerte meg a Miss Universe versenyt, a pár is ebben az évben kezdett randizni.

2019.01.06 14:44:05

Sportszelep nemzetisport.hu

A 24 esztendős Carolina Dias igent mondott a nála 12 évvel idősebb kedvesének.

2019.01.04 17:49:28

Sportszelep nemzetisport.hu

Sophia Thomallát 2010-ben a világ harmadik legszebb nőjének választotta meg az FHM.