Légiósok: „Csalódás!” – kemény kritikát kaptak Dzsudzsákék

Vágólapra másolva!
2015.10.19. 08:49
null
„Csalódás!” – írja a bursaspordabugun.com
Gyenge teljesítménnyel kezdte a szezont a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) a Bursaspor, ezért Dzsudzsák Balázs és társai kemény kritikát kaptak.

„Csalódás!” címmel és Dzsudzsák arcképével jelent meg cikk a bursaspordabugun.com oldalon. Bár a magyar szélső a szezon előtt garantálta az első három hely egyikét, a csapat a 12. helyen áll, mindössze kilenc pontot szerzett és 10–12-es a gólkülönbsége.

A hétvégi, Antalyasportól elszenvedett vereség után elsősorban a támadók kaptak kritikát. Dzsudzsák Balázs hét meccsen két gólnál és két gólpassznál tart, amit nagyon kevésnek tartanak Törökországban. A bursaspordabugun.com szerint a szélső pont ugyanolyan teljesítményt nyújtott a Bursaspor mezében, mint a magyar válogatottéban.

A magyar szélső mellett Miroslav Stoch, Tomás Necid, Jorquera, Josué, valamint Tom De Sutter is megkapta a magáét a Samuel Eto’óéktól elszenvedett vereséget követően. Josué csupán egy gólpassznál jár a szezonban, De Sutter képtelen volt pótolni Necidet, míg Jorquera kiállítása arra legalább jó volt, hogy ezen a mérkőzésen véget érjen a gyenge teljesítménye.

A Feröer elleni meccs előtt a bursa.com arról számolt be, a vezetőség elégedetlen Dzsudzsákkal és megbeszélést kezdeményez a szélsővel, ám információink szerint a Bursaspornál megnyugtatták a válogatott csapatkapitányát, koncentráljon csak a játékára. Kérdés, az újabb vereség változtat-e valamit ezen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik