Légiósok: leülnek Dzsudzsákkal, nincsenek vele megelégedve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 10:06
Török sajtóértesülések szerint a Bursaspor labdarúgócsapatának vezetősége nem maradéktalanul elégedett Dzsudzsák Balázs teljesítményével, ezért a válogatott szünet után megbeszélést tartanak a magyar játékossal.

Dzsudzsák hat mérkőzésen két gólt és három gólpasszt jegyzett a török csapatban. A bursa.com beszámolója szerint a szakmai stáb mégsem teljesen elégedett a magyar válogatott futballistával, aki az első öt meccset végigjátszotta a Bursasporban, a legutóbbi meccsen azonban már a 63. percben lecserélték.bursa.com beszámolója szerint a szakmai stáb mégsem teljesen elégedett a magyar válogatott futballistával, aki az első öt meccset végigjátszotta a Bursasporban, a legutóbbi meccsen azonban már a 63. percben lecserélték.

A háttérben állítólag szakmai ellentétek húzódnak, éppen ezért szeretnének egyeztetni Dzsudzsákkal a válogatott szünetet követően. Úgy tudni, a Bursaspornál azt szeretnék elérni, hogy a magyar játékos minél több játékrendszerben és pozícióban bevethető legyen, valamint maximálisan beilleszkedjen a szakmai stáb elképzeléseibe, amely sokkal többet vár tőle.

A törökök hozzáteszik, ha Dzsudzsákkal nem sikerül zöld ágra vergődni, a Barcelona korábbi játékosa, az első hét fordulóban csak 94 percet játszó Isaac Cuenca kaphat egyre több lehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik