Franciaország: Benzema ideges a meg nem adott góloktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 14:06
Karim Benzema saját bevallása szerint kezd belefáradni abba, hogy az utóbbi időben rendszeresen nem adják meg a válogatott mezben szerzett góljait.

A francia válogatott csatár a Spanyolország elleni 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen még gól nélküli állásnál talált a kapuba, de a partjelző lest intett, ezért Benzema gólöröme félbeszakadt, illetve a középkezdés is elmaradt. a Spanyolország elleni 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen még gól nélküli állásnál talált a kapuba, de a partjelző lest intett, ezért Benzema gólöröme félbeszakadt, illetve a középkezdés is elmaradt.



A videofelvételek alapján szabályos góltól fosztották meg a Real Madrid támadóját, akinek az utóbbi időben nincs szerencséje a játékvezetéssel a címeres mezben.

A nyári futball-vb-n a csoportmérkőzések során a Svájc elleni összecsapás utolsó pillanataiban pont a lövésébe fújt bele a játékvezető.



A Honduras elleni találkozón pedig a gólkamera közreműködésével öngólt ítéltek szemre is tetszetős lövését követően.



„Nem láttam a visszajátszásokat, nem tudom, hogy lesen voltam-e, de kezd fárasztani, hogy nem adják meg a góljaimat” – mondta a csütörtök esti felkészülési rangadó lefújását követően Benzema, aki azért azt is hozzátette, hogy természetesen a győzelem volt a legfontosabb.

„Mai teljesítményünk a vébén mutatott formánk méltó folytatása volt, a csapat egyre egységesebb, jobb és erősebb” – tette hozzá a kissé csalódott csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik