Franciaország: akár három évet is kaphat Ribéry és Benzema

Vágólapra másolva!
2014.01.20. 13:29
Hétfőn Franciaországban megkezdődött Franck Ribery (Bayern München) és Karim Benzema (Real Madrid) bírósági tárgyalása. A két francia válogatott futballista a vád szerint fiatalkorúnak fizetett szexuális szolgáltatásért, büntetésük akár háromévnyi börtön vagy 45 000 euró lehet.

Ribéry elismerte, hogy 2009-ben szexuális kapcsolata volt Zahia Deharral (róla bővebben itt és itt tájékozódhat!), ám kitart amellett, hogy nem volt tudomása arról, hogy a „születésnapi ajándékként" megkapott hölgy még nincs tizennyolc éves. Benzema határozottan tagadja a vádat.Zahia Deharral (róla bővebben itt és itt tájékozódhat!), ám kitart amellett, hogy nem volt tudomása arról, hogy a „születésnapi ajándékként" megkapott hölgy még nincs tizennyolc éves. Benzema határozottan tagadja a vádat.

Dehar kisasszony – akiből időközben celeb lett, divattervezőként dolgozik Karl Lagerfeldnek – tanúvallomásában azt állította, hogy mindkét futballistával volt viszonya, ám az életkorát illetően becsapta őket. Ribéry nevezetes születésnapján 16, a Benzema-kaland idején 17 éves volt az ifjú hölgy, vagyis ténylegesen fiatalkorú.

Várhatóan sem a két futballista, sem Zahia Dehar nem lesz jelen a tárgyaláson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik