Gervinho fontos, Müller zseniális gólt lőtt - szerdai videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 13:48
Olaszországban a Roma, Juve, Lazio trió sikerrel vette a hétközi fordulót, míg a Milannak az egy ponthoz is bravúrra volt szüksége. A spanyol élvonalban a Sevilla első győzelmét aratta, a Real Madrid csak kínkeservesen győzött. Az angol Ligakupában az MU a Liverpoolt búcsúztatta, az Arsenal pedig csak büntetőkkel tudta továbbverekedni magát. A Ligue 1-ben a PSG Cavani, a Monaco pedig Falcao vezérletével menetelt tovább. A Német Kupában hengerelt a Bayern, nyert a Schalke, továbbá Hajnal Tamás góllal és gólpasszal segítette csapatát, az Ingolstadtot.

A Napoli és a Roma közül csak utóbbi tudta megtartani százszázalékos mérlegét az olasz bajnokság ötödik fordulójában, a délieken ugyanis kifogott a sereghajtó Sassuolo. A Juventus a Verona után a Chievo ellen is 0–1-ről nyert 2–1-re, míg a Milan zsinórban harmadik bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen: Bolognában vezetett 1–0-ra, majd 1–3-ról mentett pontot. olasz bajnokság ötödik fordulójában, a délieken ugyanis kifogott a sereghajtó Sassuolo. A Juventus a Verona után a Chievo ellen is 0–1-ről nyert 2–1-re, míg a Milan zsinórban harmadik bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen: Bolognában vezetett 1–0-ra, majd 1–3-ról mentett pontot.


Bologna–Milan 3–3


Bologna 3-3 AC Milan (All Goals) 25... by ourmatch

Chievo–Juventus 1–2


Chievo 1-2 Juventus (All Goals) 25.09 ourmatch.net by ourmatch

Lazio–Catania 3–1

Lazio 3-1 Catania (All Goals) 25.09 ourmatch.net by ourmatch

Sampdoria–Roma 0–2


Sampdoria 0-2 AS Roma (All Goals) 25... by ourmatch

Napoli–Sassuolo 1–1

SSC Napoli 1-1 Sassuolo All Goals by all-goals


Úgy tűnt, hogy a Real Madrid a 91. percben kapott gól miatt csak egy pontot szerez az Elche vendégeként a Primera División 6. fordulójában, ám Cristiano Ronaldo a 96. percben tizenegyesből megszerezte a második találatát is, így a blancók 2–1-re megnyerték a mérkőzést. A Sevilla hazai pályán 4–1-re nyert a Rayo Vallecano ellen, s ezzel első sikerét aratta a 2013–2014-es bajnokságban.


Sevilla–Rayo Vallecano 4–1


Sevilla 4 Rayo1 by acosart

Elche–Real Madrid 1–2


Elche 1-2 Real Madrid (All Goals) 25... by ourmatch


A Manchester United hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Liverpoolt, így bejutott az angol Ligakupa nyolcaddöntőjébe. A győztes találatot Javier Hernández szerezte. Luis Suárez eltiltása után most tért vissza a Poolba – legemlékezetesebb jelenete egy kapufa volt a második félidőben. Az „ágyúsok” a két év után ismét Arsenal-szerelésbe bújó Nicklas Bendtnerrel a soraikban is csak tizenegyesekkel harcolták ki a továbbjutást.

Manchester United–Liverpool 1–0


Manchester United 1-0 Liverpool 25.09 ourmatch.net by ourmatch

West Brom–Arsenal 1–1 (3–4, büntetők után)

West Bromwich Albion 1-2 Arsenal Footyroom.com by footyroomcom


A Monaco a duplázó Radamel Falcao vezérletével 3–0-ra nyert otthon a Bastia ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, így továbbra is a tabella élén áll. A PSG Zlatan Ibrahimovic és Edinson Cavani összjátékából született góllal nyert Valenciennes-ben.


Valenciennes–PSG 0–1



Monaco–Bastia 3–0


Monaco 3-0 Bastia by QuangDung8x

A labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőbe jutásért rendezett mérkőzésen a Bayern München a duplázó Thomas Müller vezérletével hazai pályán 4–1-re legyőzte a Huszti Szabolcsot a végig a soraiban tudó Hannovert, míg a Schalke a harmadosztályú Darmstadt vendégeként nyert 3–1-re. Szalai Ádám kezdőként 75 perc játéklehetőséget kapott a gelsenkirchenieknél. A másodosztályú Ingolstadt Hajnal Tamás góljának és gólpasszának is köszönhetően 2–0-ra győzött az FSV Frankfurt vendégeként.

Bayern München–Hannover 4–1

Bayern Munich 4-1 Hannover (All Goals) 25... by ourmatch

Darmstadt–Schalke 1–3


FSV Frankfurt–Ingolstadt 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik