Labdarúgás: Rabóczki rendőr lett, politikusokat is védett már

Vágólapra másolva!
2013.03.21. 11:21
null
Rabóczki új életet kezdett
A magyar válogatottban két alkalommal szereplő, az MTK-val és a Dunaferr-rel bajnoki címet szerző kapus 2009-ben távozott a Honvédtól, hogy aztán teljesen új életet kezdjen. Gyermekkori álmát megvalósítva egyenruhába bújt – magas rangú politikusokat védett, majd az autópályán teljesített szolgálatot. Ő Rabóczki Balázs, akivel a Blikk készített interjút.

 

„Sokan egy melírozott hajú huszonéves srácnak tartottak, meg akartam mutatni, hogy több lakozik bennem” – mondta Rabóczki a Blikknek, aki légiósként Svédországban, Dániában és Hollandiában állt a kapuban.

„Úgy hagytam abba a focit 2009-ben, hogy pályafutásom utolsó három évében megcsömörlöttem a játéktól. Változtatni akartam. Végeztem a tanfolyamokat, s nemsokára a Köztársasági Őrezred tagja lettem. Kormányőrként dolgoztam 2011 első félévében is, amikor hazánk volt az Európai Unió soros elnöke. Öltönyben, fegyverrel védtem a politikusokat Brüsszelben, az Európai Parlament ülésein is."

A teljes cikket – amelyben Rabóczki arról is beszélt, hogy hogyan igazoltattak egy húszfős ferencvárosi csoportot – itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik