Felkészülés: Torje nem lesz mesterlövész, Muturól meg kérdezzék Piturcát

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 11:06
Gabriel Torje nem szándékozik a román válogatott mesterlövészévé válni, pedig az Ausztrália elleni felkészülési mérkőzésen az ő kiváló szabadrúgásgóljával nyert vb-selejtezős csoportellenfelünk. Victor Piturca szövetségi kapitány nem volt hajlandó beszélni a mellőzött Adrian Muturól.

„Remekül futballoztunk az első negyvenöt percben, legalább két gólt szerezhettünk volna, de nagyon sok helyzetet elpuskáztunk. Aztán a sok hibáért megfizettünk” – mondta Victor Piturca a találkozót követően, aki Adrian Muturól csak annyit mondott, hogy szólni fog, ha majd ismét behívja a támadót a válogatottba.



Az Ajaccio csatára nem volt ott a keretben, Gabriel Torje ellenben igen. A Granadában kölcsönben szereplő futballista előbb gólpasszt adott az Ausztrálok ellen, majd gyönyörű szabadrúgásgóllal a győzelmet is kiharcolta.

„Már nagyon régen nem szereztem gólt szabadrúgásból, de nem gondolom, hogy én leszek majd a válogatott mesterlövésze. Remek eredményt értünk el a hollandok és a magyarok elleni vb-selejtező előtt. Még van időnk az első tétmérkőzésig, így javíthatunk a hibáinkon is. Mutu visszahívása nem az én dolgom, erről kérdezzék Piturcát. Én minden olyan játékost szívesen látok, aki segíteni tud a csapaton” – vélekedett a győztes szabadrúgásgólt szerző Torje.

Mint ismert, a román válogatott bár 2–1-es hátrányban volt Ausztrália ellen, mégis 3–2-re nyert a szerdai felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik