Románia: forrnak az indulatok a két kolozsvári futballklubnál

Vágólapra másolva!
2012.07.25. 14:35
Címkék
Romániai médiaértesülések szerint az idényt gyengén kezdő két kolozsvári futballklub egyikénél edzőváltás van folyamatban, míg a másiknál a tulajdonos keretbeli változásokat helyezett kilátásba, ha nem javulnak az eredmények.

Több román hírportálon megjelent a hír, hogy Pászkány Árpád, a Vass Ádámot foglalkoztató CFR tulajdonosa az elveszített Szuperkupa és a döntetlent hozó bajnoki rajt után „üzent″ a játékosoknak: amennyiben nem sikerül kivívni a BL-csoportkörbe jutást, néhányuknak útilaput kötnek a talpára. Állítólag a brazil Edimar és Rafael Bastos, a román Viorel Nicoara, a portugál Diogo Valente és Rui Pedro, valamint a francia Nicolas Godemeche állása forog veszélyben.

Eközben a bajnokságot 6–2-es vereséggel indító másik kolozsvári klubnál, az Universitateánál Claudiu Niculescu bejelentette: nem edzi tovább a csapatot, mostantól csak játékosként áll rendelkezésre – a szabadsag.ro oldal beszámolója szerint a 36 éves sportember elkezdte az edzéseket, és reményei szerint egy hónap múlva bevethető lesz.

Az elégedetlen U-szurkolók támadásainak kereszttüzében álló Ana Maria Prodan menedzser eközben Emil Boc kolozsvári polgármesternél járt, úgymond „kitálalt a csapat helyzetéről″, és kilátásba helyezte lemondását, amennyiben a városvezetés nem segít neki.

Az „egyetemistákat" feltehetően Emil Ursu korábbi másodedző irányítja a jövőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik