A Dinamo Kijev bejelentkezett egykori játékosáért, Sevcsenkóért?

Vágólapra másolva!
2007.08.24. 09:56
Az ukrán labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Dinamo Kijev csapata szeretné kölcsönvenni a jelenleg a Chelsea alkalmazásában álló Andrij Sevcsenkót. Az ukrán klub elnöke szívesen fizetné az egykoron még a Kijevben futballozó sztár horribilis fizetését.
Sevcsenko jövője egyelőre kérdéses
Sevcsenko jövője egyelőre kérdéses
Sevcsenko jövője egyelőre kérdéses
Sevcsenko jövője egyelőre kérdéses

Szavazás

Ki lesz a bajnok 2008-ban a Premier League-ben?

Írja be az itt látható számot!
A Dinamo Kijev elnöke, Igor Surkis a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy szeretné, ha Sevcsenko az elkövetkező időszakban az ukrán csapatot erősítené.

"Kész vagyok megszerezni Andrijt. Nem kevés a fizetése, de kész vagyok kifizetni" - vázolta nagyra törő terveit Surkis.

"Megkértem Sevcsenkót, beszéljen a vezetőséggel, hogy engedjék el kölcsönbe"

Surkis elárulta azt is, hogy ugyan kész fizetni az aranylabdás nem éppen alacsony fizetését, ám leigazolni nem szeretné, és nem is tudná az ukrán támadót.

A harminc éves játékos Angliába szerződése óta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Chelsea-ben eltöltött egy idénye alatt alig néhány mérkőzésen nyújtott jó teljesítményt. Nem csoda hát, hogy a távozás gondolata foglakoztatja őt is, és a világsajtót is.

A csatárt az ukrán csapaton kívül szerette volna visszaigazolni az AC Milan is. Az olasz csapat elnöke azonban júliusban bejelentette, hogy nem sikerült megállapodni a "kékekkel" a csatár átigazolási áráról.

Sevcsenko 1999-ben igazolt Kijevből az AC Milan együtteséhez. A milánói csapattal olasz bajnokságot, olasz kupát és Bajnokok Ligája elsőséget ünnepelhetett. 2006-ban Angliába költözött: 30 millió font ellenében a Chelsea játékosa lett. 2004-ben egyéni teljesítményét is elismerték, megkapta a France Football Aranylabdáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik