Nincs játék csatárok nélkül

A mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCE, DOROS LÁSZLÓA mérkőzésről tudósított: BORBOLA BENCE, DOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2009.03.08. 00:24
Címkék
Ismét bebizonyosodott, hogy a magyar futballban hiánycikk az igazán hatékony támadó. Diósgyőrben a Honvéd vendégjátéka alkalmával harmatos csatárjátékot láthattunk, aminek a vége nem is lehetett más, mint a gól nélküli végeredmény. A Soproni Liga 18. fordulójának egyik legnagyobb presztízsű mérkőzésén a legérdekesebb pillanatnak a rivális edzők, Gálhidi György és Sisa Tibor találkozása bizonyult...

PERCRŐL PERCREPERCRŐL PERCRE

7. perc: Abass szlalomozott villámgyorsan a bal oldalon, lefutotta Bokrost, a tizenhatoson belülre került, de tíz méterről, ígéretes szituációból a jobb alsó sarok mellé helyezte a labdát.

30. perc: Kamber a középpályán egy csel után 28 méterről, jobbal centiméterekkel bombázott a bal alsó sarok mellé.

41. perc: Takács Péter átadását követően Honma a tizenhatoson belül kapura fordult, majd ballal lőtt, a labda a bal oldali kapufa tövét is érintve hagyta el a játékteret.

45. perc: Gohér jobb oldali beadását követően Kamber tíz méterről, magasra felugorva, fejjel vette célba a kapu jobb oldalát, de Rabóczki villámgyors vetődéssel kitenyerelte a labdát.

55. perc: Honmát a kispestiek tizenhatosa előterében Filó elsodorta. A játékvezető sárga lapot mutatott fel a Honvéd védőjének, de mivel ilyen figyelmeztetése már volt, piros lapot is kapott.

71. perc: Takács Ákos a jobb oldalról, 12 méterről célozta meg a diósgyőri kaput, labdája a jobb kapufa tövéről átgurult a gólvonal előtt a bal oldali kapufa tövére, ahonnan kifelé perdült, majd a hazai védők szögletre tisztáztak. >>>

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik