Másodszorra is Nativa Fittnap az Újbuda Sportcsarnokban

Vágólapra másolva!
2008.04.24. 15:51
Különleges sporteszközök, különleges emberekkel – ez a 2. Nativa Fittnap lényege. Az eseményen hírességek is fellépnek, többek között Béres Alexandra és Geszler Dorottya is bemutatót tart.
Az 1. Nativa Fittnap is nagy sikert aratott tavaly
Az 1. Nativa Fittnap is nagy sikert aratott tavaly
Az 1. Nativa Fittnap is nagy sikert aratott tavaly
Az 1. Nativa Fittnap is nagy sikert aratott tavaly

A Sportmax, Újbuda Sportcsarnok május 24-én várja az érdeklődőket, akik különleges fitneszprogramokon vehetnek részt neves magyar és külföldi előadók társaságában.

A Nagyteremben Béres Alexandra fitneszkirálynő súlykontroll programja vezeti fel az események sorát. Utána a Kangoo-val ismerkedhetnek meg az érdeklődők az amerikai Jennifer Hogg és Hornyák Ádám segítségével, majd a német Andy Sasse, Borsodi Balázs, Lencsés Rita trió az Xco rejtelmeibe vezeti be a sportolni vágyókat. Mindeközben a Gymstick edzésbe is bepillantást nyerhetünk Góg Anikó segítségével.

A Kisteremben Németh Gergő gerincjógázik, majd Geszler Dorottya My Pilates gyakorlatait élvezhetik végig az érdeklődők. Ezután Nagy Amarilla Gerinctréningje, Lencsés Rita Body Artja, Szabó Péter testbalance-a következik, végül Dallos Ágnes Pilates-e és a Keszi Krisztina, Nagy Dorka páros Stretchingje zárja a műsort.

A résztvevők a nevezési díjért cserébe kapnak egy egyedi emblémázott pólót, egy Nativa hátizsákot és egy kis törölközőt. Ezen kívül a jelentkezők egész nap korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak frissítőket, és természetesen ingyen használhatják a Kangoo és Xco eszközöket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik