Válogatott: megtalálták Király karakterét a Trónok Harcában

Vágólapra másolva!
2016.06.25. 13:55
null
Hodor, a népszerű tévésorozat egyik izgalmas főszereplője (Fotó: independent.co.uk)
A squawka.com a népszerű Trónok Harca tévésorozat karaktereit párosította össze a labdarúgó Eb főszereplőivel. A nyolcaddöntős magyar labdarúgó-válogatott teljesítményének elismerése, hogy keretünk nemzetközi mércével mérve legkarakteresebb személyisége, az Eb-korelnök Király Gábor is helyet „követelt” magának a szereplők között.

A szürke melegítőalsóban védő magyart kultikus hősként említik, így került párhuzamba a nála fél évvel idősebb színész, Kristian Nairn által alakított Hodorral.

Hodor nem szószátyár – konkrétan a saját nevét tudja csak kimondani, ami nem is az igazi neve –, és magas, erőteljes felépítésű, amiből azt sejthetjük, hogy ősei között óriások is voltak. Barátságos, már-már gyermeki jellemvonásai vannak, mégis bivalyerős, amit viszont nem szeret fitogtatni, mások ellen használni. Bár ez néha elkerülhetetlen. A hátára erősített hevederen cipel egy másik főszereplőt, Bran Starkot, akit kisfiúként lelöktek egy bástyáról, és nem képes járni.

Az intrikus és karrierista Lannister család tagjait, Tyriont és Jaime-t, illetve nővérüket, Cerseit Andrés Iniesta, Olivier Giroud és Antonio Conte jellemvonásaiban vélték felfedezni. A filmben szereplő három sárkányt (Drogon, Viserion, Rhaegal) három walesi labdarúgó, Gareth Bale, Aaron Ramsey és Joe Allen idézi meg a kontinensbajnokságon.

A további szereplőket itt találja meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik