Válogatott: Jakabfi Zsanett góljával győzelem idegenben

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2018.10.05. 18:08
A magyar női labdarúgó-válogatott 1–0-ra győzött Máltán a két nemzeti csapat pénteken lejátszott felkészülési mérkőzésén.

Markó Edina szövetségi kapitány együttesének gólját Jakabfi Zsanett szerezte a 40. percben. A második félidőben a magyarok növelhették volna az előnyüket, de Vágó Fanni büntetőt hibázott a 70. percben.

„A tegnapi utazás és a késői edzés után picit tompán, pontatlanul kezdtünk, ám a helyzeteink alapján már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Csak az volt a kérdés, mennyi helyzetünket sikerül kihasználni, végül egy góllal, de megnyertük a találkozót a szervezetten és lelkesen védekező máltaiak ellen. Bízom benne, hogy a hétfői meccsre javul a támadójátékunk és több gólt is sikerül szereznünk” – idézi az mlsz.hu Markó Edina szövetségi kapitány értékelését.

A két válogatott hétfői találkozója 15 órakor kezdődik Ta'Qaliban.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MÁLTA–MAGYARORSZÁG 0–1 (0–1)
Ta'Qali
MAGYARORSZÁG:
Szőcs Réka – Mosdóczi Evelin (Tóth Alexandra, 70.), Turányi Lilla, Szeitl Szilvia, Szabó Viktória – Fenyvesi Evelin (Csányi Diána, 60.), Csiszár Henrietta (Papp Dóra, 82.) – Rácz Zsófia, Jakabfi Zsanett (Németh Loretta, 92.), Süle Dóra (Kocsán Petra, 60.) – Vágó Fanni (Siklér Kinga, 82.)
Gólszerző: Jakabfi (40.)
Forrás: mlsz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik