B. L. 2019.11.07 19:25 Frissítve: 2019.11.08 01:34

Válogatott: Egervári küzd, és kilátogat az Uruguay elleni stadionavatóra

Egervári Sándor mindent elkövet azért, hogy felépüljön agyvérzéses stroke-ból. A válogatott korábbi kapitánya azt is elárulta, hogy a helyszínen tekinti meg a Puskás Aréna Uruguay elleni stadionavatóját – derül ki a Blikk cikkéből.

Az agyvérzéses stroke-ból lábadozó korábbi kapitány Mezey Györggyel közösen nézi a meccset (Fotó: NS-archív)

 

 
Hirtelen rosszul lett, kórházba került Egervári Sándor
Egervári Sándornak agyvérzéses stroke-ja volt
 Egervári: A körülményekhez képest jól vagyok
„Hidd el, fel fogok épülni!” – Egervári egyre jobban van
A diófa árnyékában – baráti látogatás Egervári Sándornál

A magyar válogatottat 2010 augusztusa és 2013 októbere között irányító 69 éves szakember a tavaly augusztusi stroke óta folyamatos kezeléseken vesz részt, izomfejlesztő terápiával és tornával már sikerült javulást elérnie.

„A gyógyulásom sajnos még nagyon hosszú folyamat lesz, de küzdök, nem adom fel. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy javuljon az állapotom” – idézi Egervári Sándor szavait a Blikk.

Az MTK-val két, a Dunaferr-rel egy bajnoki címet szerző tréner kilátogat a Magyarország–Uruguay stadionavató mérkőzésre, amelyre a szintén korábbi kapitány, Mezey György lesz a kísérője.

„Gyuri barátom hívott fel, hogy menjek ki vele a meccsre. Jólesett, hogy megkeresett, éreztem, ez olyan esemény, amelyet nem szabad kihagynom, s mondtam, ott leszek a Puskás Aréna avatóján” – mondta Egervári, akit rengeteg szép emlék köt a régi stadionhoz.

Játékosként nyolcvanezer ember előtt futballozhattam a kettős rangadókon, többek között a világ akkori legjobbja, Albert Flórián ellen vívtam párharcokat. Szövetségi kapitányként is sok mindenre emlékszem vissza szívesen, irányításommal a svédeket és a törököket is meg tudtuk verni a stadionban. Annyi biztos, nagyon különleges és érzelmes pillanat lesz belépni az új létesítménybe.”

2019.11.12 16:16:39

Magyar válogatott P. K.

Walesben olyan bravúrra lenne szükség a válogatottól, mely nagyon ritka volt az elmúlt években – de nem példa nélküli!

2019.11.12 10:12:28

Magyar válogatott CSILLAG PÉTER

„Mindenki Puskást figyelte, aki ámulatba ejtette a közönséget” – írta a helyi lap.

2019.11.12 09:39:02

Magyar válogatott L. PAP ISTVÁN

NÉPSTADION. A XX. század első felében csak abban volt konszenzus, hogy szükség van rá.

2019.11.11 21:26:05

Magyar válogatott NAGY ZSOLT

A 97-szeres válogatott labdarúgó az est minden pillanatát kiélvezné. • Csányi Sándor szerint generációkat inspirálhat a Puskás Aréna.