MTK: „Hidd el, fel fogok épülni!” – Egervári egyre jobban van

Vágólapra másolva!
2018.10.18. 22:01
Az labdarúgó NB I-ben szereplő MTK, valamint a magyar válogatott korábbi szakvezetője, Egervári Sándor augusztus 27-én kapott agyvérzést, azóta kórházban ápolják. A volt szövetségi kapitányt az MTK munkatársa látogatta meg, hogy érdeklődjön az állapota felől.

„A legjobb helyen vagyok, ami csak létezhet. Az orvosok, a gyógytornászok, a logopédus, mindenki azt akarja, amit én, hogy a lehető leghamarabb felépüljek – kezdte Egervári Sándor, akit mezzel lepett meg az élvonalban szereplő együttes. – Hitem van. Abban bízom, gyümölcse lesz annak, hogy mindenkitől pluszmunkát kérek. Mindennap arra buzdítom a segítőimet, hogy sokkal jobban terheljenek, mint tervezték.”„A legjobb helyen vagyok, ami csak létezhet. Az orvosok, a gyógytornászok, a logopédus, mindenki azt akarja, amit én, hogy a lehető leghamarabb felépüljek – kezdte Egervári Sándor, akit mezzel lepett meg az élvonalban szereplő együttes. – Hitem van. Abban bízom, gyümölcse lesz annak, hogy mindenkitől pluszmunkát kérek. Mindennap arra buzdítom a segítőimet, hogy sokkal jobban terheljenek, mint tervezték.”

A szakembernek nagyon jólesett, hogy a szurkolók, a volt kollégái, valamint játékosai is támaszt nyújtanak ezekben a nehéz időkben.

„Nagyon hosszú út lesz, de elindultam rajta. Napról napra javulok. Egyre több olyan dolgot tudok egymagam megoldani, ami eleinte csak segítséggel sikerült. Hidd el, fel fogok épülni!” – mondta Egervári Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik