Válogatott: Egervári Sándornak agyvérzéses stroke-ja volt

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2018.08.31. 14:37
null
Egervári Sándor 2010 augusztusa és 2013 októbere között irányította a válogatottat (Fotó: Nemzeti Sport)
Csütörtökön még csak annyit lehetett tudni, hogy kórházba került az MTK-val kétszer (1999, 2003), a Dunaferr-rel egyszer (2000) bajnoki címet nyerő, a magyar válogatottat 2010. augusztus 11. és 2013. október 11. között 34 mérkőzésen irányító Egervári Sándor.

 

Talán említeni sem kell, hogy a hír érthetően aggodalmat váltott ki a szurkolókban. Rengetegen érdeklődtek és érdeklődnek, mi történt a 68 esztendős szakemberrel, akinek egyelőre nyugalomra, pihenésre van szüksége, s családja szeretné, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná.

„Édesapámnak hétfő reggel agyvérzéses stroke-ja volt, természetesen bízunk és hiszünk a felépülésében. Köszönjük, hogy rengetegen aggódnak érte, és szeretnék, hogy a lehető leghamarabb meggyógyuljon” – szól a rövid közlemény, amelyet Egervári Sándor lánya, Krisztina, valamint fia, Gábor juttatott el a lapunkhoz.

Aki ismeri Egervári Sándort, tudja, labdarúgóként is nagy küzdő volt, edzőként is rengeteg csatát nyert meg, betegségében remélhetőleg erőt ad neki a tény, hogy rengetegen szorítanak a mielőbbi felépüléséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik