Válogatott: Böde Dániel újra a válogatott keretében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.23. 14:35
null
Böde Dániel újra felhúzhatja a válogatott mezét? (Fotó: NS-archív)
Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány kijelölte 33 fős bő keretét a Feröer és a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A névsorban ott van a sokak által követelt Böde Dániel is, igaz, a bő keretben legutóbb is szerepelt a neve.

 

Mint beszámoltunk róla, Böde és Storck hétfőn találkozott egymással, miután a remek formában lévő Fradi-csatár (kilenc meccsen tizenegy gólt szerzett az NB I-ben) kimaradt a románok és az északírek elleni selejtezőn a szűk keretből.

A találkozóról a szakember, valamint a játékos is pozitív élményekkel távozott, a beszélgetés eredménye pedig az lett, hogy Böde bekerült a Feröer és Görögország ellen készülő bő keretbe. Kérdés, hogy a 25-ös keretbe ezúttal befér-e, mert legutóbb a szűkítés áldozata lett.

Új játékosok is vannak a névsorban, Storck behívta Hangya Szilvesztert, valamint Osváth Attilát a Vasasból. Az előző bő keretből Hajnal Tamás, Mervó Bence, Vida Máté, Simon Ádám és Szolnoki Roland maradt ki, míg Bódi Ádám és Bosnjak Predrag most ott van a 33 között, ők legutóbb csak a szűkítésnél kerültek be, valamint Márkvárt Dávid legutóbb csak az északírek ellen volt a keretben.

MAGYARORSZÁG BŐ KERETE FERÖER ÉS GÖRÖGORSZÁG ELLEN
Kapusok:
Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás), Megyeri Balázs (Getafe)
Védők: Botka Endre (Bp. Honvéd), Bosnjak Predrag (Haladás), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Hangya Szilveszter (Vasas), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Osváth Attila (Vasas), Pintér Ádám (Ferencváros), Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások: Bódi Ádám (DVSC-Teva), Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Leipzig), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Nagy Ádám (Ferencváros), Tőzsér Dániel (QPR), Varga József (DVSC-Teva)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik