Válogatott: Böde elmondta, milyennek látta Bernd Storckot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.22. 13:59
Már beszámoltunk arról, hogy hétfőn találkozott egymással Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya és Böde Dániel, a Ferencváros labdarúgója. Storck véleményét már ismerjük, nézzük, mit mondott a találkozóról a szűk keretből legutóbb kihagyott Fradi-csatár!

„Örültem a találkozásnak, és hogy a kapitány úr szeretett volna jobban megismerni – mondta Böde Dániel a fradi.hu-nak. – Sikerült jót beszélgetnünk, elsősorban a szakmáról, a futballról volt szó. Bár korábban is találkoztunk már, most én is kicsit jobban megismerhettem őt, ezúttal is pozitív volt és érdeklődő. A válogatottról jó emlékeim vannak, bízom benne, hogy újra meghívnak és játszhatok a címeres mezben.”fradi.hu-nak. – Sikerült jót beszélgetnünk, elsősorban a szakmáról, a futballról volt szó. Bár korábban is találkoztunk már, most én is kicsit jobban megismerhettem őt, ezúttal is pozitív volt és érdeklődő. A válogatottról jó emlékeim vannak, bízom benne, hogy újra meghívnak és játszhatok a címeres mezben.”

Böde hozzátette: a mostani nemzeti csapat kilencven százalékával már futballozott együtt korábban, a stábot is ismeri, ezért ha úgy alakul, hogy csatlakozhat a kerethez, nem csöppen majd ismeretlen közegbe.

„Hazai pályán Feröert mindenképpen meg kell verni, ez azt jelentené, hogy a harmadik helyet biztosan megszerezzük – folytatta a csatár. – A második hely sorsa nem a saját kezünkben van, de az esély továbbra is él még. Bízom benne, hogy meghívót kapok, ha pedig így lesz, mindent megteszek, hogy a jó góllövőformám a nemzeti csapatban is megmaradjon.”

A magyar válogatott október 8-án fogadja Feröert Eb-selejtezőn, majd 11-én – az F-csoport utolsó játéknapján – Görögország vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik